in

Пеевски: Христо Иванов – Шехерезадата да каже колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор

Кадър: БНТ

Лидерът на ДПС Делян Пеевски направи извънредно изявление в кулоарите на парламента.

Повод за думите му е изпратеният до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклад за дейността на Временната комисия от 49-ото НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия министър на финансите Асен Василев в тях.

„Наблюдавам, че ПП-ДБ отново опитват да се ребрандират като антикорупционна партия. Най-корупционната коалиция в България ще обяснява след всичките пачки на Рашков, на Кирил, на Асен, на цялата им група, които целият им български народ видя къде са им потънали парите – в техните джобове, това е абсурдно! Няма да го позволя”, избухна Делян Пеевски.

„Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на цялата коалиция ППДБ, на техния баща Румен Радев. Защо нищо не прави прокуратурата“, закани се Пеевски.

„Искам да знам Христо Иванов – Шехерезадата колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор. Този път не на мазно кафе, а на уиски и фъстъчки“, каза още лидерът на ДПС.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/