in

Читател на медия „Нова Варна“: Тежка техника по пътя Варна – Златни пясъци се превръща в сериозна предпоставка за ПТП (СНИМКИ)

Снимка: Я. Петрова

Втори пореден ден в час пик тежка верижна строителна техника се движи нерегламентирано по главния път Варна – Златни пясъци. По този начин затруднява и без друго натовареното движение по тази пътна отсечка и е сериозна предпоставка за ПТП.

За това сигнализира до медия „Нова Варна“ нашата читателка Я. Петрова.

Според нея втори пореден ден строителната техника на снимките, които самата читателка ни изпрати, затруднява сериозно движението. „Още повече, че подобно предвижване на такава техника по пътищата, е абсолютно забранено от закона. Тези машини трябва да са качени на ремарке.“ – категорична е Я. Петрова.

Снимка: Я. Петрова

„Освен че това незаконно придвижване на тежка верижна техника по пътя Варна – Златни пясъци е сериозна предпоставка за ПТП и задръствания, по този начин се нарушава и асфалтовата настилка.“ – пише още в сигнала си до медия „Нова Варна“ нашата читателка.

Предстои да видим, дали отговорните институции ще се сезират и ще санкционират нарушителите.

Снимка: Я. Петрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/