in

Драма с короната на „Мис Доминикана“: Кой я отмъкна?

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че „Мис Доминикана“ Мария Виктория Байо е станала жертва на кражба на стойност 10 000 долара. Това обяви самата тя, като посочи, че в сряда е подала жалба в полицията в Пуерто Рико. Изчезнала е короната ѝ.

Миската е обяснила пред органите на реда, че е била в чакалнята на Терминал 1 на международното летище в Сан Хуан, където на съседната седалка оставила за малко кафяв калъф, но когато се върнала, вече го нямало там.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Victoria Bayo Martinez (@mavictoriab)

Вътре били призовата ѝ лента и спечелената корона от конкурса. Короната е била със сребърно покритие и инкрустирана със скъпоценни камъни „Сваровски“ в различни цветове и стойността ѝ възлизала на 10 000 долара.

В крайна сметка станало ясно кой е посегнал на ценната вещ. След множество публикации в местни медии 57-годишна пуерториканка се е свързала с Байо чрез социалните мрежи и ѝ признала, че тя е взела короната ѝ и се покаяла.

На въпрос на разследващите защо е откраднала короната, жената отговорила, че го е направила, за да „не я открадне някой друг“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Victoria Bayo Martinez (@mavictoriab)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/