in ,

Читател на медия „Нова Варна“: Човек лежи на тротоар във Варна вече поне три часа

Снимка: Google Street View

Преди минути читател на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за човек, лежащ на тротоар във Варна в продължение на поне 3 часа.

Мъжът разказа пред екипа ни, че сигнал е подал още в 14:30 ч. Тогава той е преминавал с автобус покрай улица „Вярност“, в близост до новата чешма на Дом Младост.

Щом видял лежащия на земята човек, мъжът подал сигнал на спешния номер 112. Минути по-късно получил обаждане, като жената от другата страна на линията му се „скарала“ защо не е дал повече подробности. Мъжът обяснил, че няма как да даде повече подробности, тъй като докато подавал сигнала, бил в автобуса.

Мъжът разказва пред екипа ни, че минал покрай същото място около 17:30 ч., а мъжът все още лежал на същото място.

„Човекът още лежи на място. Стои проснат на дъжда на тротоара. Това е нашата държава… Независимо дали е пиян или каквото ида е, според мен трябва да се обърне внимание. Може и да е инсулт… Не знам дали са ходили изобщо, но минаха 3 часа оттогава“, твърди мъжът.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/