in

Вълнуващо събитие във Варна: Grand Opening на SimRacing Garage

SimRacing Garage

На 28 юли, Варна ще бъде домакин на едно от най-вълнуващите събития за любителите на моторните спортове и симулаторите – официалното откриване на Симрейсинг Гараж!

Това уникално място за развлечение ще предложи на всички фенове възможността да изпробват най-модерното и висококачествено оборудване за автомобилни симулатори, което няма аналог в България.

От 10:00 до 22:00 часа в неделя на ул. Софроний Врачански № 30, гостите ще имат шанса да се потопят в света на високите скорости и адреналина, и да се срещнат с други любители на моторните спортове и състезателния дух.

Посетителите ще имат невероятната възможност да изпробват симулаторите и с очила за виртуална реалност за още по-реалистично и завладяващо изживяване, както и да проследят заедно 14-тия кръг от Формула 1 на любимата на всички писта ”Спа” в зоната за релакс.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/