in

Мъж стана жертва на побой от охранители в заведение в Пловдив

Снимка: Instagram/phillipkrus

„Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз – бит, а всичките ми приятели – в шок и изгонени“. Това разказа мъж в социалните мрежи, станал жертва на побой в пловдивско заведение. 

От ОД на МВР Пловдив потвърдиха за NOVA, че работят по сигнал за инцидента.

Мъж твърди, че е бил пребит от повече от петима охранители в нощно заведение в Пловдив на 28 юли. В социалните мрежи Филип публикува снимки, на които се вижда, че е със счупен зъб и синини по тялото. За себе си казва, че не е конфликтен и не е употребявал алкохол във въпросната вечер.

Пребитият в дискотека Филип: Удряха ме. Усетих душене и изпаднах в безсъзнание

„Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание“, разказва Филип.

От ОД на МВР Пловдив потвърдиха за NOVA, че в ранните часове на 28 юли е получен сигнал за случилото се. Иззети са записи от камерите в заведението. Започнала е проверка, за да се изясни кои са участниците в боя. Филип е потърсен от районното управление, но до момента не се е явил за разпит.

Мъжът твърди, че нападателите са били организирани.

„Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз – бит, а всичките ми приятели – в шок и изгонени“, допълва той.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phillip (@phillipkrus)

Публикувано от Александра Камбурова