in

Три Мис Българии ще бъдат в журито на “Мис България – Варна” 2024

Снимка: Д. Димитров

Стана ясно, че Наталия Гуркова, Сара Младенова и Илияна Борисова ще са част от престижното жури на “Мис България Варна”. Конкурсът ще се проведе на 7 август.

За първа година веригата прави собствен регионален конкурс във Варна и областта. Конкурсът ще протече в три кръга с най-новите колекции на Wolf Walley, банските By Gael и официалните рокли на Галя Иванова от бутик “Стил Г”.

В програмата ще се включат клуб по танци „Стар денс“, младата звезда Брияна Петрова, популярния дизайнер и изпълнител Красимир Недялков и др. Членове на журито ще бъдат и Гаел Санчес – организатор на “Мис България”, Ирина Папазова – собственик на “Мис България”, Ева Добрева – организатор на “Мисис Варна” и “Кралица на Варна”, шоумена Красимир Недялков, Анелия Проданова – “Старс Академи”, Георги Костов – “Нова Варна” и др.

Водещ на събитието е Боян Стоянов актьор от “Държавен куклен театър” – Варна.

За визията на участничките ще се погрижат професионалистите от Ogranic Hair & Beauty salon Bellezza, студио за красота “Ивели” и Yoana Miteva Makeup artist. Хореографията на конкурса ще бъде направена от Ева Добрева – собственик на Avelin Management и Сабин Асенов – хореограф на “Мис България” и “София фешън уик”.

Официален фотограф на конкурса е Александър Кръстев, а PR на събитието е Десислав Димитров – Desso.

Участничките ще получат подаръци от Christian of Roma, а победителката ще получи златно колие с корона от Antiques & Gold, както и правото да представи Варна на финала на Мис България.

Конкурсът ще се проведе на 07.08 от 20:30 ч. в The Brick Port – Порт Варна, където ще бъде и афтерпартито с участничките.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/