in

Благополучен край: Успяха да свалят самоубиеца на Аспарухов мост

Снимка: Община Варна

След 16 часа усилия, полицаи най-накрая успяха да свалят самоубиеца, заплашил да сложи край на живота си на Аспарухов мост. Цяла нощ експерти са работили по случая, като са се опитвали да предотвратят пагубен край за младия мъж.

Благополучно приключи драмата с млад мъж, който искаше да скочи от Аспарухов мост. Краят на поредния опит за самоубийство е сложен около 11:30 ч., когато полицаите са успели да свалят мъжа, заплашващ от снощи да сложи край на живота си, предаде Днес плюс.

Снощи, около 20 ч., мъжът седнал на рампа под моста, която представлява обслужващо техническо съоръжение. На мястото веднага са пристигнали експерти и психолози, които за пореден път се опитват да го разубедят да не слага край на живота си. Това е втори опит за самоубийство, който 38-годишният прави.

На място цяла нощ екипи на полицията, пожарната и експерти са опитвали да го разубедят. Той обаче е поставил условия, свързани с личните му отношения със съпругата му.

Новият опит за самоубийство на младият мъж предизвика задръстване на моста, тъй като на мястото се намират автомобилите на полицията и е отцепен участъка около него.

Драмата се разиграва в платното посока Варна.

Публикувано от Александра Камбурова