in

Жена почина в меле край Варна: Млад моторист пък е с опасност за живота при друг инцидент

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че 79-годишна жителка на Асеновград е починала в следствие на ПТП, случило се вчера, около 10:20 часа в района на разклона за с. Камен дял. За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“.

Жената, която е управлявала л. а. „Мазда“ е навлязла в насрещното платно, изпреварвайки товарен автомобил, въпреки че тази маневра е забранена във въпросния участък.

За да избегне удар с насрещно движещ се автомобил, тя излязла извън пътното платно и паднала в дълбоко дере, по предварителна информация. Така се е стигнало до фаталния инцидент.

В автомобила са пътували трима възрастни и две деца. Освен починалата жена, сериозно пострадала е и водачката, която е с пневмоторокс, хемопериториум – с опасност за живота, едното дете с фрактури на ръка и бедро, а другото дете и мъж са с контузии, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Случил се е и инцидент с млад моторист, съобщават още от варненската полиция:

С опасност за живота е и 23-годишен жител на Долни чифлик, самокатастрофирал в крайпътно дърво в събота. ПТП-то е станало 600 метра преди с. Булаир, когато водачът на кросов мотоциклет е изпуснал завой и е станал инцидентът, по информация към момента.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.