in ,

Извънредно: Мъж заплашва да скочи от Аспаруховия мост във Варна. Причини огромно задръстване

Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-ВАРНА/Радослав Ч.

Варна осъмна с огромно задръстване на Аспарухов мост. Хората не могат да стигнат до работните си места заради страшната тапа.

Множество очевидци съобщават в социалните мрежи за проблема. Някои допълват, че от 4 ч. тази сутрин полицейски коли и пожарна стоят на съоръжението.

Други казват, че задръстването в посока Варна стига до центъра.

„Като за понеделник, квартала е затапен. На тези на които не им се налага да пътуват към центъра на Варна, по-добре си постойте у дома, на кафе, плаж…“, споделя администраторът на фейсбук групата „Аспарухово“.

От медия „Нова Варна“ се свързахме с пресцентъра на ОДМВР-Варна, за да научим каква е причината за неприятната изненада тази сутрин.

Оттам споделиха пред екипа ни, че от снощи (от около 20 ч.) до момента, на Аспарухов мост стои мъж, който заплашва, ще скочи, ако не бъдат изпълнени някои негови условия. Става въпрос за лична драма с жена му.

Същият този човек преди няколко месеца отново е бил на същото място, със същите условия спрямо жена си, отново заплашващ да скочи.

Двама психолози преговарят цяла нощ с него, посочват от полицията във Варна. Драмата се разиграва в платното посока Варна.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.