Категории: Варна

Големият български учен, номиниран за Нобелова награда, представя в сряда новата си книга във Варна

Реклама

„Фондация „Гея“ представя творчеството на д-р Тимев във Варна. Стартира инициатива в подкрепа на големия български учен, който се нуждае от спешна гръбначно-мозъчна операция в Германия. На събитията ще се представи знание за Земята, Космоса, времето, пространството, ценностите ни и ролята на човека за общата екология. 

Във Варна предстоят лекции, дискусии и звездни практики с д-р Тимев за откриване на Космоса във всеки от нас и свързване с Природата.

Фондация „Гея“ подкрепя големия български учен д-р Тимен Тимев в представянето на новата му книга „Секс, Молитва и Революция“ (480 стр.), практики за откриване на Космоса в индивида и техники за успех, регенерация и здраве.

Срещите ще се състоят в сряда (7 август) и четвъртък (8 август) от 18:00 часа в хотел „Модус“ с вход – дарение от 50 лева, и в сряда и четвъртък от 20:00 часа – безплатно. На срещите ще се продава и новата книга на д-р Тимев с цена от 28 лв.

Д-р Тимев е квантов философ, психиатър, поет, драматург, учен-енциклопедист и религиозен мислител. Написал е десетки стихосбирки, пиеси, теоретични трактата, научни разработки – десетки хиляди страници по онтология, логика, етика, естетика, трансцедентална психология, социология, семиотика, херменевтика. Преподавал е в различни университети в Европа, САЩ и е номиниран за Нобелова награда за литература.

Тимен Тимев гостува във Варна, за да ни разкрие пътя към себереализацията, щастието и космическата знатност. Чрез специфични практики ще се преодоляват ограничеността на количествените измерения, за да се свързват гостите с неограничените светове на безкрайните възможности.

Уникалната философска екскурзия е посвещение чрез показни практики за здраве, сила, регенерация на клетъчно и всемирно ниво.

Д-р Тимев ще представи връзката на човека чрез морето с Вселената и как всемирното море на екологичната ни отговорност преодолява общи нагласи, време и пространство.

Тимен Тимев като медиум между Вселената и човека ще въздигне нашите памет, воля, психика, за да се проявим духовно, надарени със съкровища, за които дори не знаем да мечтаем.

Д-р Тимев ще разкрие всевъзможната енергия на човешката психика, ще ни покаже как да вникваме във вътрешния ни свят и да актуализираме най- успешно нашата индивидуалност, интелект и космическа мощ.

Практики за развитие на интелекта, реформиращата вътрешна енергия, регенериране на клетките ще представи различни техники, релевантни към принципите на Вселената.

Срещите ще са ценни пътувания в съзнанието, за приближаване на хората до познанието за времето, пространството и великото същество, което е в човека.

Това са уникални възможности да разберем огромните размери на своята космическа мощ с разбиране за себе си и околната среда.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 10 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 10 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 11 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 11 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 11 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 11 часа