in

Скръбна вест: Тежка катастрофа отне живота на човек на пътя Шумен-Бургас

Колаж: "Нова Варна"

Пътят между Шумен и Бургас през Ришки проход е затворен. Случила се е тежка катастрофа на участъка. Водач на автомобил е загинал, а спътникът му е в тежко състояние.

Инцидентът е станал в отсечката между шуменските села Веселиново и Александрово.

Водач на автомобил е загинал, а спътникът му е в тежко състояние. По първоначални данни се е движил зад тежкотоварен автомобил. Ударил се е в задната му част, предава bTV.

Шофьорът е загинал на място.

Движението се пренасочва по следните обходни маршрути, в посока Бургас през селата Кълново и Янково, за Шумен през с. Люляково. На местопроизшествието се извършва оглед, който трябва да установи причините за катастрофата.

Случаите на тежки катастрофи зачестяват. Припомняме, че вчера стана ясно, че 79-годишна жителка на Асеновград е починала в следствие на ПТП, случило се вчера, около 10:20 часа в района на разклона за с. Камен дял. За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“.

Жената, която е управлявала л. а. „Мазда“ е навлязла в насрещното платно, изпреварвайки товарен автомобил, въпреки че тази маневра е забранена във въпросния участък.

За да избегне удар с насрещно движещ се автомобил, тя излязла извън пътното платно и паднала в дълбоко дере, по предварителна информация. Така се е стигнало до фаталния инцидент.

Жена почина в меле край Варна: Млад моторист пък е с опасност за живота при друг инцидент

Публикувано от Александра Камбурова