Категории: Варна

Голям български квантов учен, номиниран за Нобелова награда, гостува днес във Варна. Д-р Тимев ще даде на варненци формула за духовен подем

Реклама

Днес в хотел „Модус“ от 17:00 часа гостува д-р Тимев. На събитието ще се представи знание за Земята, Космоса, времето, пространството, ценностите ни и ролята на човека за общата екология.

Във Варна предстоят и други срещи с д-р Тимев за откриване на Космоса във всеки от нас и свързване на човека с Природата.

С подкрепата на фондация „Гея“, големият български учен д-р Тимен Тимев представя новата му книга „Секс, Молитва и Революция“ (480 стр.), практики за откриване на Космоса в индивида и техники за успех, регенерация и здраве.

Срещите ще се състоят в сряда (7 август) и четвъртък (8 август) от 18:00 часа в хотел „Модус“ с вход – дарение от 50 лева, и в сряда и четвъртък от 20:00 часа – безплатно. На срещите ще се продава и новата книга на д-р Тимев с цена от 28 лв.

Д-р Тимев е квантов философ, психиатър, поет, драматург, учен-енциклопедист и религиозен мислител. Написал е десетки стихосбирки, пиеси, теоретични трактата, научни разработки – десетки хиляди страници по онтология, логика, етика, естетика, трансцедентална психология, социология, семиотика, херменевтика. Преподавал е в различни университети в Европа, САЩ и е номиниран за Нобелова награда за литература.

Снимка: Н. Танчев

Тимен Тимев гостува във Варна, за да ни разкрие пътя към себереализацията, щастието и космическата знатност. Чрез специфични практики ще се преодоляват ограничеността на количествените измерения, за да се свързват гостите с неограничените светове на безкрайните възможности.

Уникалната философска екскурзия е посвещение чрез показни практики за здраве, сила, регенерация на клетъчно и всемирно ниво.

Д-р Тимев ще представи връзката на човека чрез морето с Вселената и как всемирното море на екологичната ни отговорност преодолява общи нагласи, време и пространство.

Снимка: Н. Танчев

Тимен Тимев като медиум между Вселената и човека ще въздигне нашите памет, воля, психика, за да се проявим духовно, надарени със съкровища, за които дори не знаем да мечтаем.

Д-р Тимев ще разкрие всевъзможната енергия на човешката психика, ще ни покаже как да вникваме във вътрешния ни свят и да актуализираме най- успешно нашата индивидуалност, интелект и космическа мощ.

Практики за развитие на съзнанието, реформиращата вътрешна енергия, регенериране на клетките ще представи различни техники, релевантни към принципите на Вселената.

Срещите ще са ценни пътувания в науките, познанието, представите за приближаване на хората до идеята за времето, пространството и великото същество което е в човека.

Това са уникални възможности да разберем огромните размери на своята космическа значимост с разбиране за себе си и околната среда.

Снимка: Н. Танчев
Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 5 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 5 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 5 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 5 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 5 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 5 часа