in

Варненец открадна 150 литра дизелово гориво

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че е бил задържан варненец, известен на МВР, на 42-годишна възраст, за извършена от него кражба.

В резултат на предприети незабавни полицейски действия на служителите на Четвърто РУ, срещу варненеца, е образувано досъдебно производство, за извършена от него кражба на гориво.

Вчера, мъжът се озовал в ареста, за срок до денонощие, след като в събота е получен сигнал за извършена кражба на около 150 литра дизелово гориво от резервоар на автобус, паркиран в района на жп гара „Синдел“. Кражбата е осъществена след взломяване на катинарите на контейнера за гориво.

Други престъпления от Варна:

44-годишна варненка, известна на МВР, осъждана е в ареста на Първо РУ. По данни до момента, жената е откраднала хранителни стоки от супермаркет, във вторник. По случая е образувано бързо производство, което е докладвано на прокуратурата.

36-годишен варненец е хванат с марихуана. При извършена проверка, преди дни, екип на Четвърто РУ задържал нарушителя за срок до денонощие. По случая е образувано бързо производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.