in ,

На косъм от смъртта на плаж край Варна: Плажуващи избавиха мъж от фатален край

Снимка: Google Maps

Варненско семейство е спасило възрастен мъж от удавяне на плаж край Варна. За случая съобщава жената, забелязала давещия се човек. Случката се е разиграла вчера на плаж Фичоза. Ето и целия разказ на жената, описан във Фейсбук пост:

„Кратък АПЕЛ! Днес с моето семейство видяхме живота и смъртта в един ден. На кратко – случката се развива на плаж Фичоза. Както си играем с децата в един момент ми се стори, че възрастен мъж плува. Плажът е интересен с доста подводни камъни, хората ходят с маски и шнорхели. Но в един момент се усещам, че човекът не си вдига главата да поеме въздух.

Мъжът ми и още едно момче се втурват веднага. Изваждат възрастния човек целият син и без никакъв признак за живот. Веднага оказахме първа помощ, дойде и спасителят, СЛАВА БОГУ човекът е жив и здрав. Оказа се, че с бабата тъкмо „ХАПНАЛИ“ и той влязъл във водата, в най-голямата жега 14:30 ч.

Хора, всички знаем, че не се прави така!!! Хората са казали поне 1 час след хранене, да не се влиза във водата! Та моля Ви, бъдете отговорни към себе си!  Другият път може да няма кой да Ви помогне!“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.