in

Голяма трагедия с баща и син, отишли на риболов: Краят е фатален

Снимка: Google Maps

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават за медия „Нова Варна“, че се е удавил 74-годишен мъж. Инцидентът се е случил в язовир „Порой“, бургаско.

На 12 август около 20.00 ч. в Районно управление – Поморие е получено съобщение от 47-годишен бургазлия за това, че заедно с 74-годишния си баща отишли на риболов в яз. „Порой“ край с. Порой, общ. Поморие.

Бащата се гмурнал, за да освободи въдици, но започнал да се дави и изчезнал от погледа на сина си.

На 13 август около 11.00 ч. водолаз от екипа на РДПБЗН – Бургас извадил тялото на бургазлията, което е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Припомняме, че от бургаската полиция съобщиха за случай на удавяне и вчера.

На 12 август около 17:10 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за това, че при устието на река Ропотамо, в местността „Малка мечка“, е забелязан труп на удавен мъж.

Установено е, че това е 51-годишен мъж от Созопол, работещ като рибар на близко разположен далян.

Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.