in

Дете с тротинетка се удари в кола и се прекатури през капака ѝ: Лекуват го в болница във Варна

Снимка: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Добрич съобщават за медия „Нова Варна“, че на 13 август 2024 г. късно вечерта е настъпил инцидент. Чрез единния европейски номер 112 в ОДЧ на РУ Балчик е получено съобщение за настъпило ПТП в гр. Балчик по ул. „Златко Петков“.

Изпратен е екип на РУ – Балчик, който установява, че лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Д. Р. от с. Оброчище, е навлизал в паркинг. В същото време механична тротинетка, управлявана от И. М. – гражданин на Руска Федерация, се спуска по наклонен участък и губи контрол над превозното средство. Не успява да спре и се удря в предната дясна част на автомобила, като се прекатурва през капака на автомобила.

В следствие на инцидента водачът на тротинетката е със съмнения за фрактура на носна кухина, открита рана и хематом на долен десен крайник.

Водачът на лекия автомобил е тестван за наличие на алкохол, като уредът отчита отрицателен резултат.

Водачът на тротинетката е транспортиран от екип на ФЦСМП Балчик в спешно отделение в МБАЛ Св. Анна – гр. Варна, където е настанен в отделение по детска неврохирургия.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/