in

Намериха тяло на мъж в дере край Кърджали

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

От кърджалийската полиция съобщават, че е било намерено тялото на мъж на 71-годишна възраст. Тялото се е намирало в дере.

Трупът на 71-годишен е бил намерен вчера в землището на село Бялка. Дежурна оперативна група от РУ – Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. По първоначални данни възрастният човек е паднал в дере и е загинал. Няма данни за насилствена смърт.

Тялото е било изнесено от спасители от РСПБЗН – Кърджали и транспортирано от медицински екип за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

От пресцентъра на ОДМВР-Кърджали съобщиха и за разкрита кражба:

Криминалисти от РУ – Кърджали са разкрили кражба на множество предмети от частен дом в Кърджали. В управлението е постъпил сигнал, че от къща са били демонтирани и откраднати дограма, метална врата, 14 метални пана и метални колове.

След извършен оглед от дежурна оперативна група вчера и предприети издирвателни действия са били задържани трима, съпричастни към деянието. В управлението за срок до 24 часа са 33-годишен, 40-годишен и 51-годишен.

В жилището на най-възрастния от групата са били открити откраднатите вещи, които са иззети. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.