in

Страшен пожар изпепели до основи култов плаващ ресторант у нас

Кадър: Facebook/Xnews.bg - Хасково Новини

Пожар изпепели до основи култово заведение на язовир „Кърджали“. Всички посетители са напуснали заведението незабавно. За щастие пострадали няма. Все още се уточняват причините за възникването на огнената стихия.

Пламъци погълнаха плаващ ресторант във водите на язовир „Кърджали“. Огънят избухнал малко преди 16 часа, докато заведението било пълно с клиенти. Хората успели да слязат на брега бързо и няма пострадали. Огънят е бил загасен от пожарникари с противопожарни автомобила, предава „24 часа“.

Според очевидци пламъците са тръгнали от кухненския блок и бързо са обхванали цялата постройка, която е изградена от дърво и пластмасови елементи. Персонала на заведението, клиенти и работещи в съседния ресторант са се опитали да загасят пожара, но без резултат.
Заведението е разположено в залива на село Енчец и работи повече от 25 години. Представлява лека постройка върху понтони. Ресторантът предлага прясна речна риба и е един от любимите на жители и гости на Кърджали.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/