Категории: Черноморие

Иззеха четири автомобила на шофьори, хванати да карат наркотици

Реклама

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби, две други криминални престъпления и три ПТП. Образувани са 16 бързи производства. Разкрити са 16 престъпления, съобщавата от обласната дирекция за Нова Варна

На 19.08 около 03.45 ч. в с. Екзарх Антимово, общ. Карнобат служители от Районно управление – Карнобат спрели за проверка лек автомобил Дачия Логан , с хасковска регистрация, управляван от 32 годишен мъж от Димитровград, като установили, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

На 19.08 служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на търговски обект, разположен в сградата на х-л Мелия Резорт в Слънчев бряг, стопанисван от 45 годишен криминално проявен мъж от Стралджа, като намерили и иззели различни продуктите, съдържащи «THC», «HHC», «HHСР» и др., както и суха тревна маса / канабис/ с общо тегло 50 гр. По случая е образувано бързо производство.

На 19.08 около 11.40 ч. на созополската улица Републиканска служители от Районно управление – Созопол спрели за проверка л.а. Ситроен С 5, с пазарджишка регистрация, управляван от 36 годишна жена от пазарджишкото село Огняново, като установили, че същата шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. Водачката отказала да даде кръв за химичен анализ и е задържана за срок до 24 часа. Автомобилът е иззет по надлежния ред. При извършено претърсване на лекия автомобил «Ситроен» са открити и иззети : суха зелена листна маса /канабис/ с тегло около 9 грама и две твърди парчета наркотично вещество / амфетамин/. По случая е образувано бързо производство.

На 19.08.т.г. около 22.20 ч. в Българово служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил Пежо 306, с бургаска регистрация, управляван от 45 годишна жена от Българово, като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,43 промила. Водачката е задържана за срок до 24 часа, а автомобила е иззет по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

На 20.08.т.г. около 00.20 ч. в Ахтопол служители от Районно управление – Царево извършили проверка на л.а. Ауди А 6, с бургаска регистрация, управляван от 25 годишен мъж от с. Ново Паничарево, общ. Приморско, като установили, че същия шофира след употреба на наркотични вещества / метамфетамин/. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

ЦИК излезе с категорична позиция във връзка с твърдения за хартията за машинно гласуване

Според ЦИК подобни "неверни твърдения" целят да всеят недоверие в машинното гласуване.  От ЦИК са…

преди 10 часа

МОН с новина за деветокласниците: Обявиха важни дати

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви пред социалните партньори от Отрасловия съвет…

преди 11 часа

Служебният министър на иновациите и растежа във Варна: Спекулация е, че хартията на БНБ не отговаря на стандарта на вносителя на машините

Днес служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор за материално-техническо обезпечаване…

преди 12 часа

Война за паркоместа в столицата: Мъж е пребит от свой съсед

Свадата, прераснала във физическа саморазправа, се е разиграла в софийския квартал „Овча Купел”. Потърпевшият е…

преди 12 часа

Заради вятърните електроцентрали: Кметът на Добричка община поиска среща с Главчев за свикване на местен референдум

Според кмета на Добричка община Соня Георгиева се прави опит да се ограничи правото на…

преди 12 часа

До края на годината настъпва голяма промяна по пътищата в България

Стана ясно, че до края на годината камерите на тол системата ще бъдат сертифицирани да…

преди 12 часа