in ,

Интензивна гръмотевична буря удари Варна в късните часове на нощта. Времето в сряда

Снимка: Pixabay

Интензивна гръмотевична буря удари Варна в късните часове на нощта. Около 04:30 часа след полунощ започнаха интензивни гръмотевици, които събудиха голяма част от града. Навън времето изглеждаше апокалистично. Окачвайте кадри и видеа от изминалата стихия.
На много места ще има валежи от дъжд, главно в източната половина на страната ще са придружени с гръмотевици и ще са значителни по количество. След обяд от запад валежите ще отслабват и спират, вечерта облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

НИМХ издаде и предупреждение от втора и първа степен – оранжев и жълт код, в Централна и Източна България за значителни валежи от дъжд и гръмотевици.
Жълтият код е в сила за – Добрич, Варна, Бургас, Габрово, Ловеч, Пловдив, части от Пазарджик и Смолян. Оранжевият и по-силен код е в сила за: Силистра, Русе, Разград, Велико Търново, Търговище, Шумен, Сливен, Ямбол, Стара Загора и Хасково и Кърджали, както и части от Смолян.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/