Категории: Спонсорирани

Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден

Реклама

Магазин At My Home в Grand Mall Варна празнува своята първа годишнина! Ако сте в  търсене на нещо специално за вашето домакинство, това е перфектната възможност да откриете несравнима  елегантност и качество в света на интериорния дизайн. 

Снимка: At My Home/Grand Mall Varna

At My Home е истински оазис за ценителите на изтънчения вкус, предлагайки на своите клиенти изключителни  продукти от водещи световни брандове, които ще превърнат всяко жилище в стилен дом. Разположен на втория  етаж на Grand Mall Варна, магазинът ви очаква с разнообразие от висококачествени аксесоари за дома,  декорации, порцелан, текстил, които съчетават в себе си естетика, функционалност и стил. 

Снимка: At My Home/ Grand Mall Varna

Потопете се в атмосфера на изящество и внимание към детайла, където всяка вещ е подбрана с мисъл за вашия  комфорт и удобство. Нашите колекции включват както класически, така и модерни интериорни решения, които  отразяват последните тенденции в дизайна. 

Снимка: At My Home/ Grand Mall Varna

Посетете ни, за да разгледате впечатляващите продукти на някои от най-престижните световни марки, които  можете да намерите само при нас. Сред тях са: 

Villeroy & Boch: Истинска икона в света на порцелана! Брандът предлага сервизи за хранене, чаши и аксесоари за  баня, които съчетават класически дизайн с модерни тенденции. Всеки продукт носи в себе си история и престиж,  превръщайки всяко хранене в специален повод. 

Lenox: С изящните си порцеланови сервизи с детайлни орнаменти и богата палитра от цветове, продуктите на  Lenox добавят нотка на романтика и изтънченост към вашия дом. 

Hugo Boss: Не само модна икона – Hugo Boss предлага и колекция от изключително стилни аксесоари за дома.  Чаши, вази и декоративни елементи, носещи характерния стил на марката, ще придадат на вашия интериор  елегантност и изтънченост. 

Leonardo: Италианският бранд Leonardo ви предлага иновативни и стилни решения за дома. Стъклените чаши,  вази и декорации впечатляват със своите уникални форми и цветове. 

Zwilling: За всички любители на кулинарията, Zwilling предлага широка гама от висококачествени ножове и  кухненски прибори. Изработени от най-добрите материали, те са истински произведения на изкуството, които ще  ви вдъхновят да създавате кулинарни шедьоври. 

Снимка: At My Home/ Grand Mall Varna

Не пропускайте да станете част от нашия празник и да откриете как да вдъхнете нов живот на своя дом с помощта  на At My Home с разнообразие от промоционални предложения. Нашите експерти ще ви помогнат да направите  най-добрия избор и да превърнете всяко пространство в съвършено убежище на стил и уют. 

Снимка: At My Home/ Grand Mall Varna

Очакваме ви в Grand Mall Варна, етаж 2, за да отпразнуваме заедно тази специална годишнина и да ви вдъхновим  с най-доброто от света на домашния уют и красота.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Гениалният ученик Калоян Гешев стана световен вицешампион по умствено скоростно смятане

Калоян Гешев, който е ученик в осми клас в 125 СУ в София, се превърна…

преди 53 минути

Съдебномедицинската експертиза: Летците Димитров и Дункин не са имали шанс за оцеляване след взрива

Според съдебномедицинската експертиза са установени несъвместими с живота травми. Това заяви шефът на Военноокръжната прокуратура…

преди един час

Джокович благодари и каза „чао“ на България

Сръбският топ тенисист Новак Джокович благодари на Григор Димитров за гостоприемството в София и публикува…

преди един час

Важно: На 20 септември токът ще прекъсне на всички тези места във Варна и областта

От 16.09.2024 г. до 20.09.2024 г. В периода 8:00 ч. до 17:00 ч. Поради неотложни…

преди един час

Синоптик обяви кога идва циганското лято и кога по Черноморието става 30 градуса

По думите на синоптика Петър Янков още тази неделя и идния понеделник температурите по Черноморието…

преди един час

Фон дер Лайен заминава за Киев: Със Зеленски ще обсъдят нуждите на Украйна преди настъпването на зимата

Председателят на Европейската комисия обяви, че ЕС е готов да предостави на Украйна още 160…

преди 2 часа