Категории: България

DJ Мартен обясни защо не пусна на Джокович „Луда по тебе“: „Бях на най-тъпото място. Не знаехме как да реагираме“

Реклама

DJ Мартен се оказа един от най-коментираните хора в България през тази седмица. Хиляди хора в социалните мрежи отправиха критики към него заради това, че е отказал на великия тенисист Новак Джокович да му пусне „Луда по тебе“ на Камелия.

Именно той се грижеше за събитието на демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович. Неговият ангажимент беше да осигурява музикалното оформление на грандиозното събитие.

„Айде, братко, пусни „Луда по тебе“, моля те“, призова от корта Новак Джокович след мача.

Кадър: bTV

DJ Мартен обаче, поклати глава и каза, че това няма да се случи.

Кадър: bTV

„Изключително голям фен съм на Новак Джокович от много години и следя това, което той прави. Аз самият съм бил тенисист и този спорт е в моята кръв все още. Практикувам го като любител и съм много голям фен. Ако си фен на тениса, няма как да не си фен и на този абсолютен титан, който е постигнал неща, които никой друг до момента не е постигнал. Разбира се, голям фен съм и на Григор Димитров, който е невероятен тенисист и е прославил България. За мен беше чест, че ме поканиха като участник в това събитие“, заяви пред бТВ DJ Мартен, който по време на благотворителния мач между Ноле и Григор Димитров във вторник отказа на сръбския тенисист поп-фолк песента „Луда по тебе“.

„Още преди месеци почнах да се подготвям с екипа, който организира събитието. Страхотен екип. Имахме събитие преди няколко месеца, на което пусках за Григор Димитров. И там пусках джаз и хората бяха много щастливи от това. Поради тази причина ме поканиха да пускам и на спортното събитие с Джокович. Почнах да се подготвям. Попаднах на едно интервю на Новак Джокович, в което той казва, че харесва фънки парчета. Любимото му парче също беше в моя сет. Нямахме очакване, че той ще поиска „Луда по тебе“. Имаше план да има афтър парти, на което бях поканен да пускам от 23 ч. Беше ми споделен, че там специално за изненада на Новак Джокович ще дойде Камелия, която ще му изпее лично песента. В този момента стана ясно за екипа, че тази песен в залата няма да звучи. Отказах афтър партито, защото се премести в по-голям клуб, което е супер“, оясни DJ Мартен.

„Когато в един момент Джокович реши емоционално да поиска тази песен, нито един човек от екипа не знаеше какво да направи. Просто в този момент всички камери бяха към мен и трябваше да отговарям за нещо, за което никой не знаеше какво да направи. Дори Григор изглеждаше изненадан“, обясни още DJ Мартен.

„На края на събитието осъзнах, че съм бил на най-тъпото място в залата точно в този момент, защото наистина в момента, в който той попита, всички камери бяха към мен. И никой нямаше готовност за това нещо. Тази песен не трябваше да звучи в залата, защото се бяха подготвили той да я чуе персонално от артиста, който изпълнява песента лично след това“, допълни той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

ВМС съобщиха за втора активация на противоминната група

Започнала в втората активация на MCM BLACK SEA, информират от Военноморските сили. За подобряване на…

преди 8 минути

Спасиха трима от удавяне в морето на плаж, известен с опасни подводни течения, но един мъж загина

Случаят е от плаж "Бутамята" в Синеморец. Мъж от София се е удавил. В акцията…

преди 14 минути

Съдът във Варна определи мерки за неотклонение на четирима мъже, обвинени за ръководене и участие в престъпна група

Съдът определи мерки за неотклонение на четирима мъже, обвинени за ръководене и участие в престъпна…

преди 28 минути

Задържаха мъжете, пребили човек в дискотека в Студентски град

Разследването се води след постъпването на сигнала за случилото се - на 23 юли, уточняват…

преди 34 минути

След унищожителната буря „Бебинка“: Втори тайфун връхлетя Шанхай

Китайският мегаполис Шанхай беше ударен от втори тайфун само дни след като бе засегнат от…

преди 39 минути

Дете е било пребито: Открито е да лежи на спирка в Стара Загора

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора. Пострадалото дете е на 14-годишна…

преди 52 минути