in

Галена се подлага на операция и временно спира да пее

Колаж: "Нова Варна"

Попфолк звездата Галена слиза от сцената и временно спира да пее. Причината е, че се налага гласовитата певица да се подложи на операция на гласните струни в чужбина.

Интервенцията налага певицата да си даде почивка за около месец, това признава самата тя в „На кафе“.

„Две седмици пълно мълчание, може би това ще бъде подарък за моите деца, защото започват училище и няма да им мрънкам. Аз съм много отдадена на работата си и понякога не щадя себе си за сметка на купона и това рефлектира върху здравето ми“, сподели Галена.

Певицата е майка на двама сина Стефан и Александър и преди е споделяла, че съпругът ѝ Галин я подкрепя във всички професионални ангажименти, макар и малко ревниво, защото това е свързано с отсъствия от дома.

Галина преди да стане Галена започва кариерата си под сценичното име Галя и през 2003 г., записва първата си песен, озаглавена „Можеш ли“. Година по-късно представя песните „Ангел по лице, дявол по сърце“, „Лъжец“ и „Само миг“. През пролетта на 2005 г. излиза клипа към песента „Дъждовно реге“, а през лятото представя песента си „Екстаз“, следват песните „Шефът“, „Чужди“ и „Харесвам те“. В края на годината излиза песента „Как не те е срам“. Тя стартира 2006-а с клип към песента „Чупката“, която се превръща в първият ѝ хит. На 21 май 2006 г. на музикалният пазар, се появява първият ѝ самостоятелен албум носещ нейното име. През есента на 2006 излиза песента „Душата ми крещи“. В компилацията „Златните хитове на Оркестър Кристал“ Галена взима участие с песните „Кралица съм аз“ и „Майка Индия“ която е дует с Борис Дали.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/