in

Представиха български баскетболист в САЩ с хит на Галена и DJ Дамян

Кадър: Youtube/Villanova Athletics

На официалното представяне на баскетболистите младият Александър Гавалюгов се появи под звуците на песента на Галена и DJ Дамян – „Welcome to Bulgaria“.

Талант №1 на българския баскетбол – Александър Гавалюгов, беше представен по доста любопитен начин от новия си отбор в САЩ.

18-годишният баскетболист от Ботевград започва обучението си в престижния университет Виланова в САЩ, където ще носи екипа и на колежанския тим, съобщава „Гонг“.

На официалното обявяване на играчите гардът се появи под звуците на песен на Галена и DJ Дамян.

Българинът бързо се превърна в един от любимците на публиката с отличните си изяви.

Заедно с него: легендата на отбора Ерик Диксън също получи значителна подкрепа от феновете при представянето си. Шоуто завърши с изпълнение на рапъра Gunna. а социалните мрежи се изпълниха със снимки и видеоклипове от събитието, показващи вълнението и енергията на залата.

Гавалюгов се очаква да има голяма роля в предстоящия сезон на „Виланова“ и да затвърди своя статут на изгряваща звезда в американския баскетбол.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/