in

Убийство с брадва е извършено край Перник

Кадър: Bulgaria on Air

Стана ясно, че мъж на 43 години е бил в село Расник, област Перник. Вече е задържан извършителят на тежкото престъпление, който е мъж на 74 години и е известен на полицията с кражби и хулиганство.

Сигналът за убийството е подаден снощи малко преди 23:00 часа на тел. 112, съобщи регионалният говорител на МВР в Перник Венцислав Алексов.

„Незабавно полицейски служители са отишли на място. Задържали са 74-годишен местен жител, за когото са събрани данни, че е убил 43-годишен мъж от Радомир, който е бил работник в селото“, обясни Алексов пред бТВ.

При проведените процесуално-следствени действия, по първоначални данни, е изяснено, че 43-годишният мъж отишъл в дома на 74-годишния, поискал алкохол и пари. Той му дал.

„След като изпил една част от алкохола се върнал за още и тогава между двамата (вече и двамата били много пияни), възникнал скандал, при който 74-годишният първоначално го ударил с тръба, а после и с брадва“, каза Алексов.

74-годишният мъж е задържан за 24 часа, предава общественото радио. Образувано е досъдебно производство.

Процесуално-следствените действия продължават.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/