in

За три часа затварят улица във Варна

Снимка: Google Street View

Затварят за три часа ул. „Арх. Манол Йорданов“ във Варна заради асфалтиране, научи медия „Нова Варна“.

На 27 септември, петък, от 9:00 ч. до 12:00 ч. ще бъде затворена за движение на автомобили ул. „Арх. Манол Йорданов“, която свързва Горна и Долна Трака. Причината за затваряне на улицата е полагане на долен слой асфалт по пътното платно.

Припомняме, че ул. „Арх. Манол Йорданов“ ще се използва като основен обходен маршрут при реализирането на втория етап от проекта на ВиК – Варна, който предвижда изграждане на нов главен водопровод по пътя за курортните комплекси I-9.

По тази причина от началото на октомври предстои да бъде въведена временна организация на движението по бул. „Княз Борис I“, където ще се затвори за движение северното пътно платно в определен участък.

Всички дейности ще бъдат съгласувани с Агенция „Пътна инфраструктура“, „Градски транспорт“ и всички заинтересовани институции и ще бъде проведена и разяснителна кампания, така че гражданите да бъдат добре информирани за работата по ремонтните дейности.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/