in

На вниманието на хората във Варна: Не се хващайте на тази измама с „абонаментни карти“

Опитите за измама с абонаментни карти в социалните мрежи продължават, съобщават от „Градски транспорт“ Варна за медия „Нова Варна“.

На 25 септември 2024 г. е регистрирана нова публикация със снимков материал, логото и името на Община Варна, пластики за абонаментни карти. Посочен е линк от името на „Градски транспорт“ ЕАД Варна.

Ето какво предупреждават от Дружеството, откъдето посочват, че се стремят информацията да достигне максимален брой хора, с цел ограничаване и предотвратяване на измамата:

„ВНИМАНИЕ!!! ИЗМАМА!!!

По повод нови опити за измама и разпространена информация във Фейсбук, че „Градски транспорт“ ЕАД Варна предлага „нова бонус карта за 12 месеца напълно безплатно“, НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ! НЕ ОТВАРЯЙТЕ ПОСОЧЕНАТА ВРЪЗКА И НЕ ПРЕДОСТАВЯЙТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

ТОВА Е ИЗМАМА!!!

Припомняме, че всички утвърдени видове превозни документи се продават на определените за това пунктове от служители на ОП ТАСРУД.

За опитите за измама, които бяха регистрирани през месец август, компетентните органи и институции са предприели необходимите мерки!

Официалната Фейсбук страница на „Градски транспорт“ ЕАД Варна е достъпна на https://www.facebook.com/gtvarna/“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.