in

Стана ясно кои са съпрузите, пометени от микробус в Бургас

Колаж: "Нова Варна"

Припомняме, че страшна трагедия се случи рано сутринта днес в Бургас. Мъж и жена бяха прегазени и убити от връхлетял ги микробус. Сега вече е ясно кои са загиналите на място.

Георги и Данка Манакови са прегазените и убити от връхлетял ги микробус. Двамата отивали на работа, съобщава „Флагман“.

Загиналите съпрузи са от кв. Долно Езерово. Мъжът е на 47 години, а жената – на 53 г. Описват ги като добро и неконфликтно семейство – хора, които винаги са откликвали при нужда и са помагали.

Третият човек, който се е движил с тях по време на тежкия инцидент, е останал на практика невредим. Той е откаран в болница, за да му бъдат извършени изследвания и да се следи контролно състоянието му.

Междувременно стана ясно, че полицията е арестувала водача на микробуса. Той е на 22 години, малкото му име е Живко. Отведен е във Второ РУ-Бургас, където ще бъде разпитан допълнително. Направени са му проби за алкохол и наркотици – и двете са отрицателни.

Припомняме, че около 7:45 днес в края на ул. „Крайезерна” се случи изключително тежка катастрофа. Пешеходци, отиващи на работа, са били притиснати странично в паркирал край пътното платно ТИР от микробус, движещ се с несъобразена скорост.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/