in

Това са местата във Варна и областта без вода на 26 септември

Снимка: "Нова Варна"

От Водоснабдяване и канализация – Варна информират, че следните места във Варна и областта ще останат без вода днес (26 септември, четвъртък):

– Поради предизвикана авария без вода от 10.30 до 18.00 ч. абонатите на м-ст Поляните и част от с. Осеново.

– Без вода от 11.30 ч. до 16.00 ч. абонатите на с.Звездица.

– Поради предизвикана авария от фирна ‘Хидрострой’ без вода от 11.30 ч. до 15.00 ч. абонатите на част от кв. „Бриз“ и м-т “ Свети Никола“.

– Поради профилактика на ел.преносната мрежа без вода до около 18 часа ще бъдат абонатите от кв. „Виница“

– Поради реконструкция на главен водопровод „Варна – Златни пясъци – 3-ти етап“ са възможни смущения на водоподаването в периода 26.09 – 29.09 във високите части от кв. „Бриз“, части от „Св.Никола“, части от м. „Акчелар“, част от м.“Ваялар“ и част от м. „Траката“

– Без вода от 15.00 ч. до 18.00 ч. част от м-ст Ален мак и част от к.к. Чайка

– Поради предизвикана авария от външна фирма без вода от 16:30 ч. до около 18:30 ч. ще бъдат част от абонатите на м-ст Акчелар

(Възможно е списъкът да бъде обновен! Следете медия „Нова Варна“ за още актуална информация за спиранията на водата във Варна и областта!)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.