in

Няколко души са били арестувани във Варна

Колаж: "Нова Варна"

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за петима мъже, които са попаднали в ареста заради наркотици. Ето и подробностите, предоставени ни от варненската полиция:

Трима мъже на 25, 40 и 50 години са задържани в ареста на Първо РУ. Те били спрени за проверка от служителите на реда и при обиск от тях криминалистите иззели марихуана и метамфетамин, според експертната справка. По случаите са образувани бързи производства.

Друг нарушител – варненец, също е бил задържан за срок до 24 часа от служителите на Трето РУ, вчера. 34-годишният водач, управлявал лек автомобил, е бил спрян за проверка за употреба на наркотични вещества. Мъжът е отказал такава, като извършена справка в масивите на МВР, показала, че той не дава съгласие за втори път, за такъв тест. Униформените са отвели водача в лаборатория за извършване на изследване, като нарушителят е отхвърлил и него. Срещу водача е образувано бързо производство.

Наркотични вещества в кръвта са установени с наркодрегер в мъж на 27-годишна възраст. Той бил отведен в ареста на Трето РУ през вчерашния ден, два часа след полунощ. При направената инспекция, станало ясно, че нарушителят е употребил амферамин и метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/