Категории: Избори 2024

Кандидатът за кмет на район “Приморски” Зорница Василева: Всеки ден ще бъда близkо до Вас

Реклама

В препълнена зала и пред стотици жители на район “Приморски” Зорница Василева представи кандидатурата си за кмет.

Снимка: БСП-Варна

И смятам, че вече е време не само за решения, но и за действия, за да живеем по-добре в нашия район и той да бъде по-хубав и чист”, заяви Василева.
И допълни, че се изисква смелост да се кандидатираш за кмет на район, който е по-голям от някои областни градове в България, като Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Габрово.
“И в същото време – нямаш бюджет. Не знам колко от вас в тази зала са запознати, но истината е, че районният кмет е с много ограничени правомощия”, каза Василева. Тя изброи темите, по които ще работи.

снимка: БСП-Варна

Сред тях – ускорено въвеждане на улична регулация в новите квартали, местностите и вилните зони в района, за осигуряване на нормален достъп до домовете, осветление и регулярно сметоизвозване.
Грижа и запазване на съществуващите зелени площи.
Засилен контрол върху чистотата. Обновяване и постоянна грижа за общинските клубове, бази, читалища, спортни и детски площадки.
Създаване на нови площадки за кучета. Активен и отговорен диалог по проблемите на “Приморски” и решаването им с Общинския съвет и кмета на Варна.
“Най-вече, ежедневно ще съм близко до хората, гражданските организации и инициативните комитети, с готовност за вземането на най-добрите решения за район Приморски, каза Василева.
“В заключение се обръщам към всички вас с един призив, направете всичко възможно да кажете на колкото се може повече хора, жители на двата района Приморски и Одесос, че на 20 октомври има избори за кмет, защото истината е, че хората не знаят, а за партиите, които разчитат на корпоративен и купен вот, ниската избирателна активност е добре дошла. Нека да направим така, че нашите членове, симпатизанти на партиите в обединението ще разберат и ще отидат до урните както на 20-ти, така и следващата неделя на 27-ми октомври.
Вярвам, че заедно и обединени ще постигнем успехи!”, обобщи тя.
След изложението имаше и въпроси от присъстващите. За залените площи, за чистотата, за презастрояването. Василева обясни, че за нея това са основните приоритети. “Да имаш път към дома е най-важно за всеки“.
На срещата присъстваше и дългогодишният лидер на БСП в града и водач на листата за парламентарните избори – Борислав Гуцанов, който се обърна към хората с призив – да положат всички усилия за повишаване на избирателната активност. И още: “За мен Зори е един от най-честните и почтени хора, които съм срещал. И съм разчитал на нея във всички кризисни ситуации в последните години. Затова ви призовавам – подкрепете я и гласувайте за нея за кмет на район “Приморски”, защото тя заслужава доверие и уважение и на нея може да се разчита”, каза Гуцанов.Той призова хората да гласуват на 20 октомври с номер 43 за кмет на район “Приморски” и с номер 28 – за БСП – Обединена левица на 27 октомври.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Пълна прогноза за времето през новата седмица. Ще се затопли ли

В понеделник ще бъде предимно слънчево, северозападният вятър постепенно ще отслабне. Минималните температури ще бъдат…

преди 3 минути

Инспектори затвориха кулинарен магазин след проверка

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) информира, че след извършена проверка от инспектори на…

преди 8 минути

Какво ще бъде времето по Черноморието в неделя

Утре ще преобладава облачно време. Временни разкъсвания на облачността ще има над западните райони. На…

преди 12 минути

Задържаха мъж, засадил канабис в коритото на река Какач

Специализираната полицейска операция на столичното Второ РУ е проведена на територията на кварталите Требич и…

преди 15 минути

Важно за жителите на Езерово и Страшимирово

На 07.10.2024 г. В периода 8:30 ч. до 17:00 ч. Поради неотложни ремонтни дейности на…

преди 47 минути

Спират тока на всички тези адреси във Варна и областта рано в понеделник

На 07.10.2024 г. В периода 8:00 ч. до 17:00 ч. Поради неотложни ремонтни дейности на…

преди 60 минути