in

Важно за Варна: Утре затварят бул. „Христо Смирненски“ от ул. „Евлоги Георгиев“ до ул. „Дубровник“

Снимка: Google Street View

На 8 октомври ще бъде затворен за движение бул. „Христо Смирненски“ от ул. „Евлоги Георгиев“ до ул. „Дубровник“, научи медия „Нова Варна“.

От 8:30 до 17:00 ч. на 8 октомври (вторник) ще бъде затворен за движение част от бул. „Христо Смирненски“ – от ул. „Евлоги Георгиев“ до ул. „Дубровник“. Там бъде положен последният износващ асфалтов слой от пътната настилка.

Припомняме, че на 4 октомври беше асфалтиран и съседен участък от булеварда – между ул. „Карамфил“ и ул. “Евлоги Георгиев”, а в началото на месец август беше завършена пътната част от ул. „Прилеп“ до ул. „Карамфил“ и беше възстановен маршрутът на линия номер 10 на градския транспорт.

След приключването на строителството по бул. „Христо Смирненски“, което е във връзка с проекта по водния цикъл на ВиК, предстои въвеждане на постоянната организация на движение и възстановяване маршрута и на автобусна линия №12. Очаква се това да стане в началото на месец ноември.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/