in

70-годишен във Варна даде положителна проба за наркотици: Има и още няколко задържани

Кадър: Нова телевизия

От пресцентъра на варненската полиция съобщиха за медия „Нова Варна“, че седем души са били задържани заради притежание на наркотици или установена с тест употреба на такива.

Вчера, двама мъже на 38 и 70-годишна възраст са задържани, в арестите на РУ Девня и Четвърто РУ, след направена инспекция с наркотест. Уредите са показали употреба на наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин. Спрямо провинените са образувани досъдебни производства. За случаите е уведомена Районна прокуратура.

Криминалисти на Първо, Трето и Четвърто РУ задържали петима мъже за срок до денонощие. 21, 23, 41, 44 и 47-годишните нарушители, се озовали в полицейските арести, след като у тях служителите на реда намерили наркотични вещества. Направените експертни справки показват, че общо веществата са марихуана. По случаите са образувани бързи производство, разследването, по които продължава под наблюдението на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.