Категории: България

Шофьор с 3,11 промила алкохол в кръвта се блъсна в камион край Видин

Реклама

От пресцентъра на ОДМВР-Видин съобщават за възникнало пътнотранспортно произшествие в района на разклона за с. Майор Узуново. Лек автомобил се е блъснал в камион, като впоследствие са установени 3.11 промила алкохол в пробата му.

На 8 октомври в 20 часа на тел. 112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на разклона за с. Майор Узуново.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 46-годишен водач, движейки се с несъобразена скорост от с. Иново в посока с. Майор Узуново, на десен завой навлязъл в насрещното платно и се ударил в предната лява част на товарен автомобил „МАН“. На двете превозни средства били нанесени материални щети.

Шофьорът на леката кола, който пътувал сам, е с повърхностни наранявания и без опасност за живота. При тестване с дрегер пробата му отчела наличие на алкохол 3.11 промила. Той дал и кръвна проба за изследване.

Пробата за алкохол на 41-годишния водач на товарния автомобил е отрицателна. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

За времето от 5 часа на 8 октомври до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 12 сигнала (два от тях за нарушаване на нощната тишина). При осъществяване на контролната си дейност на територията на региона проверили 264 лица и 161 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 29 акта и 41 фиша.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Труп изплува от река Тунджа

Стана ясно, че тяло на млад мъж е изплувало а от река Тунджа в района…

преди 6 минути

Зорница Василева: Проблемите на „Приморски“ нямат цвят. Ще водя диалог с всеки, от когото зависят решенията на проблемите в района

Родена на 26 юни 1983 г. Висшето си образование завършва във ВСУ „Черноризец Храбър“ със…

преди 16 минути

АПИ с важен апел към всички шофьори

"Разработени са плановете за зимно поддържане на републиканските пътища. Шофьорите да започнат подготовката на автомобилите!",…

преди един час

Васил Петров е пожарникарят, спасил и успокоил бебе след катастрофата на пътя София – Варна

Пожарникарят Васил Петров отишъл с колегите си на мястото на произшествието, за да помогне на…

преди 2 часа

В тежко състояние е полицаят, блъснат и возен на капака на автомобил в Плевен

Припомняме, че в Плевен полицай е бил блъснат и "возен" на капака на кола, при…

преди 2 часа

Пилот на турска авиокомпания почина по време на полет

Пилот на  националната авиокомпания на Турция почина по време на полет. Заради това се е…

преди 2 часа