in

Разкриват подробности за смъртта на музиканта Кирил Маричков(ВИДЕО)

Снимка: кадър БТВ

Както вече стана ясно, Кирил Маричков си отиде в петък късно вечерта. Легендарният музикант е паднал от сцената преди концерта на „Фондацията“ във врачанското село Селановци.

Малко преди събитието певецът се е качил на сцената, за да може да се направи предварителната подготовка. Движейки се по сцената, Маричков се спъва, не е ясно в какво, пада от около един метър височина по много лош начин, предаде Нова телевизия.

На площада, където е сцената, е било пълно с хора, които с нетърпение са очаквали да започне концерта. След инцидента хората започнали веднага да се опитват да му помогнат. Извикан е бил екип на Спешния център в Оряхово, който пристига за 7 минути. Лекарите започват незабавна реанимация, но за съжаление, между Селановци и Оряхово той губи битката за живота си.

Все още няма официална позиция по случая. Но първоначалният оглед на разследващите сочи версията за нещастен случай.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/