in

Нови арести в държавата при полицейска спецакция

Снимка: Pixabay

Стана ясно, че седем души са задържани в хода на специализираната полицейска операция, която се състоя на територията обслужвана от служителите на Районно управление (РУ) – Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

От служителите на Икономическа полиция са проверени пет офиса за бързи кредити. Съставени са седем предупредителни протокола, 30 фиша и два акта. Връчени са 24 електронни фиша, предаде Дарик.

Акцията продължи през целия ден, а към 11:00 ч. бяха задържани четирима души. Тя беше насочена към противодействие на конвенционалната престъпност, стабилизиране на средата за сигурност и превенция на нарушенията на изборното законодателство.

Полицейските действия са осъществени от служители на РУ-Елин Пелин, криминална и икономическа полиция при ОДМВР-София и жандармерията.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/