in ,

Борислав Барийски, кандидат за районен кмет на „Одесос“: Прозрачната администрация и прекият диалог с гражданите са сред най-важните ми приоритети

Снимка: Пресцентър на "Възраждане"

Прозрачната администрация и прекият диалог с гражданите са сред най-важните приоритети, които кандидатът за кмет на район „Одесос“, издигнат от „Възраждане“ Борислав Барийски ще отстоява. Той заяви, че в годините назад жителите на Варна са загубили доверие в общинските институции, защото комуникацията е била нарушена, а оттам се нарушава и доверието в институциите.

„Жителите на „Одесос“ заслужават да имат преки наблюдения, спрямо дейността на районната администрация. Затова мой личен приоритет е – вратите на кметство „Одесос“ да бъдат широко отворени за всички жители. Предвиждам всяка седмица да имам приемен ден за гражданите, да оптимизираме платформата, така че подаването на сигнали, оплаквания и предложения да достигат до компетентните дирекции бързо и обработката на тази информация да става експедитивно и удовлетворяващо нуждите на граждaните“, каза още Барийски.

Той отбеляза, че от критична важност е районните администрации да имат собствени бюджети, с които да могат да извършват малки, но спешни ремонти по общинската инфраструктура“, отбеляза още кандидатът за кмет на район „Одесос“ Борислав Барийски.

Борислав Барийски е подкрепен и от ИТН и е с номер 41 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/