in

Варненката Криси от „Ергенът“ срещна любовта в парка

Кадър: бТВ

Припомняме, че Кристина от „Ергенът“, сезон 3, беше в основата на няколко скандала. Тя определено беше една от най-обсъжданите участнички в романтичното риалити. Варненката е активна в социалните мрежи, но до момента не е разкривала дали има мъж до себе си.

Преди няколко дни обаче Криси реши да покаже, че е открила любовта, и то по съвсем неочакван начин. Ето какво написа в Инстаграм, публикувайки няколко снимки с любимия:

„My love. Винаги съм пазила личният си живот от публичното пространство, но сега нещата са различни!

Преди да го срещна категорично не вярвах, че любов от пръв поглед съществува…. Но именно това се случи с нас! Чувство, което не може да бъде описано с думи!

Любовта ни откри съвсем неочаквано, докато си спортувах в парка, снимайки тренировъчни видеа, като дори запознанството ни го има документирано на видео. Не знам на колко двойки се е случвало нещо подобно, но със сигурност са малко! От тогава сме неразделни!

Когато откриете Вашата половинка, то само тогава ще разберете, защо не се е получило с останалите!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Christina Gorgeous (@christina.gorgeous)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/