in

Двама пребиха мъж и жена пред заведение в Шумен: Единият се покри

Колаж: "Нова Варна"

Мъж на 43 години от Шумен е задържан за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, съобщават от пресцентъра на шуменската полиция за медия „Нова Варна“.

Малко след 20:30 часа на 14 октомври в полицейското управление в града е приет сигнал, че двама след възникнал скандал пред заведение на ул. “Петър Парчевич“ в Шумен нанесли побой на мъж на 37 години и на жена на 41 години.

На място веднага е насочен полицейски екип. Установен е 43-годишен криминално проявен шуменец. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в града.

Другият извършител на побоя се е укрил и е в неизвестност.

Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 от НК продължава.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Шумен няма регистрирани пътно-транспортни произшествия (ПТП). За различни констатирани нарушения полицейските служители са наложили 106 глоби с фиш, съставени са 45 акта за установени административни нарушения, съобщават още от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.