in

Много момичета публикуваха чатове с Николай от „Биг Брадър“: Остана безмълвен пред Елена от „Ергенът“

Колаж: "Нова Варна"

23-годишният Николай, който определя себе си като „алфа мъжкар“ напусна Къщата на Биг Брадър първи, след само една седмица престой в нея. Още с влизането си в Къщата, съквартирантът влезе с голямата заявка, че е плейбой. Тази и други интересни теми Ники коментира в първия епизод на официалния подкаст на Биг Брадър „Голямата сестра“.

Пред водещата Елена Сергова (която е бивша участничка в „Ергенът“) Николай коментира темата, която го превърна във вайръл сензация в ТикТок.

Десетки момичета публикуваха чатове с него, в които се вижда, че той им е писал многократно и настъпателно, въпреки че те не отговарят.

Публикуването на чатове с него се превърна в тренд в социалните мрежи, за който той разбра в студиото на “Голямата сестра” и остана особено учуден.

Николай остана безмълвен, щом Елена го „светна“ за тренда в ТикТок, но след това обеща да отговори на всяка една от тях и да извади чатове и от своя страна.

Николай разказа и за предишна своя връзка, в която половинката му била много ревнива, което го отблъснало.

23-годишният съквартирант обяви, че е на етап от живота си, в който си търси сериозна приятелка, за да може да създаде семейство.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/