in

Кола блъсна 9-годишно момиченце на пешеходна пътека в Приморско

Снимка: "Нова Варна"

Инцидент с дете се е случил на пешеходна пътека в Приморско. За случая научаваме от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Ето и подробностите:

На 20 октомври около 17.30 ч. на кръговото кръстовище на улиците „Трети март“ и „Перун“ в Приморско лек автомобил „Фолксваген Голф“ с бургаска регистрация, управляван от 19-годишен мъж от Приморско (със стаж 6 месеца), при излизане от кръстовището отнема предимството и не пропуска правомерно пресичащото по пешеходната пътека 9-годишно момиче от Полша.

Колата блъска детето с дясното огледало за обратно виждане. След инцидента пешеходката е откарана в УМБАЛ – Бургас, където е прегледана и освободена за домашно лечение с охлузвания на краката.

За изминалите три денонощия на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани: седем кражби, две други криминални престъпления, един пожар и шест ПТП. Образувани са 14 бързи производства. Разкрити са 23 престъпления.  

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.