in

Майка на 4-годишно дете се самоуби: Скочи от 30-метров водопад в България

Кадър: Youtube/Radoslav Bayraktarov

Тялото на младата майка е било открито малко преди 12 часа днес във водите под водопада. Жената е излязла от дома си рано тази сутрин, като е оставила предсмъртно писмо до съпруга си.

34-годишна жена от разложкото село Добърско отне живота си със скок от 30-метровия водопад „Щрокалото“, съобщи местният в. „Струма“.

Когато близките на майката намерили писмото, те незабавно тръгнали към „Щрокалото“, но там само открили тялото ѝ. Край водопада е открит и автомобилът ѝ.

По неофициална информация 34-годишната жена е изпаднала в депресивно състояние след раждането на детето си. През последните месеци тя е имала и суицидни мисли, но семейството не вярвало, че тя може да посегне на живота си.

Припомняме, че миналата седмица 31-годишната Биляна Петрова, майка на две малки момиченца, се самоуби със скок от висок етаж на жилищна кооперация в центъра на София. Жената бе в неизвестност почти 24 часа, след като успяла да избяга от Центъра за психично здраве, където трябвало да бъде приета за лечение.

Вчера стана ясно, че колегите на съпруга на Биляна – футболния съдия Мартин Венев, организират дарителска акция в помощ на децата им, които останаха без майка. Инициативата е на Управителния съвет на Асоциацията на съдиите по футбол в България (АСФБ).

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/