in

Иззеха 7 килограма марихуана от дома на мъж в Бургаско

Снимки: ОДМВР-Бургас

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. В имота са намерени и иззети и две въздушни пушки, едната от които преправена да стреля с бойни патрони.

На 22 октомври служители от отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас съвместно със служители от Пето Районно управление – Бургас извършили претърсване в частна къща в с. Дюлево, общ. Средец, обитавана от 53-годишен криминално проявен мъж от същото село.

Там те намерили и иззели девет плика с тегло от по 0. 500 кг., съдържащи глави от съцветия суха зелена листна маса (марихуана).

В антрето на жилището са открити две пластмасови кофи със съцветия суха зелена листна маса (марихуана), както и две ел. везни.

Общото количество на намереното и иззетото наркотично вещество е около седем килограма.

В обитаваната от мъжа стая са намерени и иззети две въздушни пушки, едната от които преправена да стреля с бойни патрони, както и кутия с девет бойни патрона, 22-ри калибър.

53-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.