Категории: Спонсорирани

Комфорт – фирмата, която строи най-емблематичните сгради на модерна Варна

Реклама

В годината на своя 35-ти рожден ден и в навечерието на професионалния празник на строителите, фирма Комфорт ООД естествено прави равносметка на извървения път, постигнатите цели, преодолените предизвикателства. 

Компанията се гордее с десетки построени сгради на територията на страната, с множество професионални отличия и награди, а сред големите си постижения поставя реализацията на най-емблематичните сгради на съвременна Варна, придаващи неповторимия облик и притегателния характер на морската столица.

Гранд Хотел Димят

Гранд Хотел Димят е натоварен с важна културно-историческа стойност за  морската столица и неговото строителство е акт на отговорност и чест пред жителите и гостите на Варна. Заедно с това, изключителното му местоположение – в сърцето на града, непосредствено до Морската градина и плажа, го превръщат в една от емблемите на града. Сградата е проектирана и реализирана като многофункционален комплекс, съчетаващ офисни пространства, луксозен градски хотел, конферентен център. 

Гранд Хотел Димят

Гранд мол 

Гранд Мол е най-големият търговски комплекс в град Варна, разпознаваем със своя иновативен архитектурен дизайн, модерна функционалност и впечатляващи параметри – разгъната застроена площ 152 215 кв. м, площ за търговски обекти 50 000 кв. м, над 1 750 паркоместа, над 180 магазина.

Гранд мол

К-резиденс

Красота на линиите, отворени пространства и естествени материали открояват и подчертават уникалността на K Residence – бутикова луксозна сграда, хармонично ситуирана в сърцето на морската столица. При реализирането на проекта са използвани материали от най-висок клас. Приложени са иновативни подходи, най–висок стандарт при изпълнителните дейности, безкомпромисност по отношение на ресурси и технологии. 

Сграда на годината 2019

К-резиденс

Централ пойнт

Централ пойнт е модерен бизнес и жилищен комплекс, разположен в сърцето на административния, финансов и културен център на Варна. Проектът е изпълнен с висококачествени материали и иновационни технологии, покриващи всички изисквания за екологосъобразност, ергономия и енергийна ефективност. 

Сграда на годината 2010

Централ пойнт

Комфорт бизнес център

Комфорт Бизнес Център е офис сграда, ситуирана в емблематично за морската столица място – в идеалния център, непосредствено срещу сградата на Община Варна.  Вписваща се хармонично в историко-културния контекст на локацията, сградата е изпълнена, реализирайки концепция за фасада с уникален облик, модерни функционални решения, луксозно оформени вътрешни пространства и елегантен дизайн.

Сградата е дом и на строителната кампания Комфорт.

Комфорт бизнес център

Офис сграда на ул. 27-ми юли

Разположена в централната градска част, офис сградата е построена на мястото на съществуващ паметник на културата, като фасадите са изцяло санирани и възстановени в оригиналния си вид. Фасадните детайли са изпълнени с максимална прецизност, съчетавайки естествен камък и съвременни материали.

Офис сграда на ул. 27-ми юли

Майчин дом

МБАЛ Майчин дом – Варна осъществява лечебна дейност като многопрофилна болница като пространствата, изградени по най-високи съвременни стандарти дават възможност за работа на отделения по Акушерство и гинекология, Неонатология, Ортопедия и Травматология, Урология, Педиатрия и ОАИЛ. 

Майчин дом

Varna Wave 

Архитектурата на Varna Wave е вдъхновена от движенето на морска вълна, пресъздадена във фасадата посредством редуване на Corian и стъкло. Проектът предлага един различен подход към разбирането за жилищната сграда в градската архитектура – модерна визия и иновативни материали, съчетани с оптимални размери на жилищните площи и интимност на средата.

Varna Wave

Бизнес център Вевас

Бизнес център Вевас впечатлява със своята модерна визия и съвременна функционалност и е сред най-разпознаваемите бизнес сгради на морския град.

Бизнес център Вевас

К-55

К-55 e свързана с идeятa зa cъздaвaнe нa мяcтo, ĸoeтo oтгoвapя нa динaмичнитe нyжди нa cъвpeмeнния чoвeĸ. Инвестицията е отговор на потребителското търсене на обитаване в модерна среда и с възможност да се ползва най-изискуемата характеристика на варненското жилище: поглед към морето. Сградата е с оригинална архитектура, създава усещането за идентичност с мястото и е реализирана с високо ниво дизайнерски решения, материали и технологии.

Сграда на годината 2023

К-55

Зад всеки от тези, а и всички останали обекти, реализирани от Комфорт ООД, стоят усилията и талантът на целия екип на команията и нейният специфичен почерк – безкомпромисно качество на строителния продукт и стремеж към реализацията на иновативни сгради с ярко индивидуално излъчване. А живеейки в своето четвърто десетилетие, фирмата дава заявка за осъществяване на още много подобни проекти, между които предстоящите К-Спейс, К-Гардън, К-Чайка и други.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

В навечерието сме на Димитровден. Какви са традициите и обичаите

На 26 октомври българската православна църква почита паметта на Свети великомъченик Димитър Солунски. Свети Димитър…

преди 38 минути

Паметен знак на Пламен Горанов беше поставен пред сградата на Община Варна

Паметен знак на обществения активист Пламен Горанов (1976 – 2013 г.) беше поставен пред сградата…

преди 40 минути

Военните на крак заради невзривен боеприпас

Военнослужещи от Сухопътните войски обезвредиха невзривен боеприпас, открит в Област Плевен. Специализираният екип за обезвреждане…

преди 45 минути

Мигранти скочиха в наша река: Само 7 са задържани, издирват се още

Стана ясно, че нелегални мигранти са задържани при операция на СДВР в столичния квартал "Левски".…

преди 50 минути

Задължително сложете това на трапезата утре, на Димитровден

Утре, нa 26 oктoмвpи чecтвaмe Димитpoвдeн и cпopeд пoвepиятa тpaпeзaтa тpябвa дa e oтpупaнa c…

преди 2 часа

Как да се топлим с климатик най-икономично през зимата

Прези зимата използването на климатици в дома или офиса е неразделна част от съвременното ежедневие.…

преди 2 часа