Категории: Спонсорирани

Комфорт – фирмата, която строи най-емблематичните сгради на модерна Варна

Реклама

В годината на своя 35-ти рожден ден и в навечерието на професионалния празник на строителите, фирма Комфорт ООД естествено прави равносметка на извървения път, постигнатите цели, преодолените предизвикателства. 

Компанията се гордее с десетки построени сгради на територията на страната, с множество професионални отличия и награди, а сред големите си постижения поставя реализацията на най-емблематичните сгради на съвременна Варна, придаващи неповторимия облик и притегателния характер на морската столица.

Гранд Хотел Димят

Гранд Хотел Димят е натоварен с важна културно-историческа стойност за  морската столица и неговото строителство е акт на отговорност и чест пред жителите и гостите на Варна. Заедно с това, изключителното му местоположение – в сърцето на града, непосредствено до Морската градина и плажа, го превръщат в една от емблемите на града. Сградата е проектирана и реализирана като многофункционален комплекс, съчетаващ офисни пространства, луксозен градски хотел, конферентен център. 

Гранд Хотел Димят

Гранд мол 

Гранд Мол е най-големият търговски комплекс в град Варна, разпознаваем със своя иновативен архитектурен дизайн, модерна функционалност и впечатляващи параметри – разгъната застроена площ 152 215 кв. м, площ за търговски обекти 50 000 кв. м, над 1 750 паркоместа, над 180 магазина.

Гранд мол

К-резиденс

Красота на линиите, отворени пространства и естествени материали открояват и подчертават уникалността на K Residence – бутикова луксозна сграда, хармонично ситуирана в сърцето на морската столица. При реализирането на проекта са използвани материали от най-висок клас. Приложени са иновативни подходи, най–висок стандарт при изпълнителните дейности, безкомпромисност по отношение на ресурси и технологии. 

Сграда на годината 2019

К-резиденс

Централ пойнт

Централ пойнт е модерен бизнес и жилищен комплекс, разположен в сърцето на административния, финансов и културен център на Варна. Проектът е изпълнен с висококачествени материали и иновационни технологии, покриващи всички изисквания за екологосъобразност, ергономия и енергийна ефективност. 

Сграда на годината 2010

Централ пойнт

Комфорт бизнес център

Комфорт Бизнес Център е офис сграда, ситуирана в емблематично за морската столица място – в идеалния център, непосредствено срещу сградата на Община Варна.  Вписваща се хармонично в историко-културния контекст на локацията, сградата е изпълнена, реализирайки концепция за фасада с уникален облик, модерни функционални решения, луксозно оформени вътрешни пространства и елегантен дизайн.

Сградата е дом и на строителната кампания Комфорт.

Комфорт бизнес център

Офис сграда на ул. 27-ми юли

Разположена в централната градска част, офис сградата е построена на мястото на съществуващ паметник на културата, като фасадите са изцяло санирани и възстановени в оригиналния си вид. Фасадните детайли са изпълнени с максимална прецизност, съчетавайки естествен камък и съвременни материали.

Офис сграда на ул. 27-ми юли

Майчин дом

МБАЛ Майчин дом – Варна осъществява лечебна дейност като многопрофилна болница като пространствата, изградени по най-високи съвременни стандарти дават възможност за работа на отделения по Акушерство и гинекология, Неонатология, Ортопедия и Травматология, Урология, Педиатрия и ОАИЛ. 

Майчин дом

Varna Wave 

Архитектурата на Varna Wave е вдъхновена от движенето на морска вълна, пресъздадена във фасадата посредством редуване на Corian и стъкло. Проектът предлага един различен подход към разбирането за жилищната сграда в градската архитектура – модерна визия и иновативни материали, съчетани с оптимални размери на жилищните площи и интимност на средата.

Varna Wave

Бизнес център Вевас

Бизнес център Вевас впечатлява със своята модерна визия и съвременна функционалност и е сред най-разпознаваемите бизнес сгради на морския град.

Бизнес център Вевас

К-55

К-55 e свързана с идeятa зa cъздaвaнe нa мяcтo, ĸoeтo oтгoвapя нa динaмичнитe нyжди нa cъвpeмeнния чoвeĸ. Инвестицията е отговор на потребителското търсене на обитаване в модерна среда и с възможност да се ползва най-изискуемата характеристика на варненското жилище: поглед към морето. Сградата е с оригинална архитектура, създава усещането за идентичност с мястото и е реализирана с високо ниво дизайнерски решения, материали и технологии.

Сграда на годината 2023

К-55

Зад всеки от тези, а и всички останали обекти, реализирани от Комфорт ООД, стоят усилията и талантът на целия екип на команията и нейният специфичен почерк – безкомпромисно качество на строителния продукт и стремеж към реализацията на иновативни сгради с ярко индивидуално излъчване. А живеейки в своето четвърто десетилетие, фирмата дава заявка за осъществяване на още много подобни проекти, между които предстоящите К-Спейс, К-Гардън, К-Чайка и други.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

„Възраждане“ с въпрос към МнВР по повод на скандална рисунка

Преди дни във Варна, в близост до плажа, беше изобразена ръка на войник, който държи…

преди 2 минути

Официално: Регистрираха първи случай на грип у нас за този сезон

Първи случай на грип за сезон 2024-2025 г. е регистриран в Националната референтна лаборатория „Грип…

преди един час

Зеленски категорично отказа да се срещне с Гутериш

Стана ясно, че украинският президент Володимир Зеленски е отказал да се срещне в Киев с…

преди един час

90-годишна жена даде 10 000 лева на ало измамници

Стана ясно, че 90-годишна жена е дала близо 10 000 лв. на ало измамници. По…

преди един час

В навечерието сме на Димитровден. Какви са традициите и обичаите

На 26 октомври българската православна църква почита паметта на Свети великомъченик Димитър Солунски. Свети Димитър…

преди 3 часа

Паметен знак на Пламен Горанов беше поставен пред сградата на Община Варна

Паметен знак на обществения активист Пламен Горанов (1976 – 2013 г.) беше поставен пред сградата…

преди 3 часа