in

С какво време посрещаме ноември

Снимка: Google Street View

В понеделник времето ще се задържи слънчево. Ще е почти тихо или със слаб вятър със западна компонента. Значителна ниска облачност или мъгла ще има в часовете преди обяд в Източна България и на места в низините и котловините. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а максималните – между 20° и 25°. Във вторник ще е все още сравнително топло, сутринта и предимно слънчево.

След обяд от запад ще започне увеличение на високата облачност. Вятърът ще се обърне от североизток и с него вечерта ще започне да прониква студен въздух. В сряда и четвъртък облачността ще е предимно значителна, вероятността за валежи е малка, все пак не са изключени изолирани слаби превалявания.

Дневните температури ще се понижат с 3-5 градуса. В сряда вятърът ще остане от североизток, а в четвъртък ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен. В петък и събота облачността ще се разкъса и над много райони ще намалява до предимно слънчево. Вятърът ще стане от юг-югоизток и с него слабо ще се затопли.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/