in

Мъж е открит в безпомощно състояние на улица в Айтос, а по-късно е починал: Има задържан

Кадър: Bulgaria on Air

За случая съобщават от пресцентъра на бургаската полиция. Починалият е 64-годишен айтозлия. По случая е задържан друг мъж на 45 години от Сливен.

На 24 октомври около 23.00 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение за открит в безпомощно състояние мъж, лежащ на айтоската улица „Рила“ пред дом № 15.

Установено е, че това е 64-годишен айтозлия, който е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на болница „Дева Мария“ с опасност за живота, където по-късно починал.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е констатирано, че мъжът е пострадал след спречкване с 45-годишен сливенчанин по повод междуличностен конфликт.

45-годишният мъж е задържан в Районно управление – Айтос, като случаят е докладван в Бургаска окръжна прокуратура.

За изминалите три денонощия на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани: една кражба, едно друго криминално престъпление и три ПТП. Образувани са девет бързи производства. Разкрити са 19 престъпления.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.