in

19-годишен шофьор с 1 г. стаж зад волана блъсна S-класа в дърво и прати свой приятел в болница

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

За инцидента съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Той се е случил на 26 октомври около 22.45 ч. по пътя Бургас – Малко Търново. Водачът се е движил с несъобразена скорост в ляв завой при мокра асфалтова настилка, при което е катастрофирал самостоятелно, блъскайки се в крайпътно дърво

Зад волана на лекия автомобил „Мерцедес S 450 D“ с немска регистрация, е бил 19-годишен мъж от с. Маринка (стаж зад волана –  1 година).

От ПТП пострадал 19-годишния спътник на водача, който е настанен за наблюдение в отделение „Неврохирургия“ към болница „Бургасмед“, без опасност за живот.

От пресцентъра на бургаската полиция съобщават и за следния инцидент, случил са преди дни:

На 24 октомври около 12.07 ч. на бургаската улица „Петко Задгорски“», до бл. 132 в к-с „Изгрев“, лек автомобил „БМВ 320 ТД Компакт“, с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен бургазлия, допуска по непредпазливост пътен инцидент с 87-годишен пешеходец от Бургас, който с контузия на коляното, е прегледан на място и освободен за домашно лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.