in

Млада майка от Добрич има нужда от помощ

снимка: Facebook

Сумата, която е необходима, месечно е 3 000 лева. Младата жена от Добрич е  прикованата на легло след тежка катастрофа. 

Стартирала е кампания в помощ на младата, 30-годишна Станислава Тихомирова от Добрич. Тя  пострада тежко при катастрофа през декември 2019г.,Инициатор на тази кампания е Славина Ганчева. Тя е майка на Дани от Добрич, за когото през 2019 година по Коледа се проведе кампания и благодарение да добрите хора, включили се в нея и дарили средства, детето провежда ежедневна интензивна рехабилитация.

Групата във Фейсбук “Помощ за Дани от Добрич”, временно се предоставя за ползване на Станислава. В нея се провежда базар с благотворителна кауза, а именно набиране на средства за младата жена.

„Искаме да предадем доброто нататък чрез групата, която събра за отрицателно време средства, необходими за рехабилитациите на нашия малък-голям герой, към една жена, също от Добрич, на 30 години, майка на 2-годишно момченце, любяща съпруга и не на последно място, лъчезарна и с несломим дух – винаги с усмивка!”, пише Славина. И се обръща с молба за подкрепа. „Ще сме щастливи, ако и този път застанете до нас и ни се доверите и започнем заедно да правим добро за Станислава!”, казва майката на Дани.

В катастрофата, младата жена получава множество наранявания, счупени ребра, травма на белия дроб и гръбначна травма. В болница във Варна са й направени операции.

Според Славина, Станислава няма чувствителност от кръста надолу, но с усилена рехабилитация има шанс да проходи. Месечно рехабилитациите й възлизат на около 2 500 лева, като процедурите не са всеки ден. Отделно са необходими и около 500 лева за лекарства и консумативи, посочва майката на Дани. До сега семейството е успявало да се справи с лични средства, но вече доходите му не са достатъчни. Предстои Станислава да ходи на рехабилитация в Павел баня или други санаториуми, за което също ще са необходими средства.

„За това Ви молим, мили хора, на ясно сме в какво време сме принудени да живеем заради създалата се извънредна ситуация, но Станислава има реален шанс да проходи и отново да тича след детето си единствено чрез Вас! Помогнете й! Вярваме във Вас!”, обръща се към членовете на групата Славина.

Открита е дарителска сметка в ОББ, има създаден PayPal, както и за хората в чужбина специално открита кампания в GoFundMe.

Дарителска сметка в ОББ, град Добрич:

IBAN: BG36UBBS80021092761840

Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/